Ttc

Hi semua. Nak tanya, apa yg mommy2 semua ikhtiar untuk hamil sebelum ni? Saya dah 2 tahun kahwin. Nak sangat baby. Ada tak cara ataupun apa2 cara untuk ikhtiar hamil?

8 Balas

Update terkini : tu post saya bulan 3.. Alhamdulillah bulan 4 saya disahkan pregnant.. Sekarang da 7w. Alhamdulillah. Saya amalkan. First mmg dari sebelum kahwin kita doa nak anak kan.. Tapi lepas kahwin tambah secepat mungkin.. Lpstu saya pergi berurut, saya cek hari subur saya guna opk dan suami isteri minum air rebusan buah zuriat. Alhamdulillah dgn izin Allah..

4y ago

Semoga awak dikurniakan zuriat soleh solehah secepat mungkin.