Ttc

Hi semua. Nak tanya, apa yg mommy2 semua ikhtiar untuk hamil sebelum ni? Saya dah 2 tahun kahwin. Nak sangat baby. Ada tak cara ataupun apa2 cara untuk ikhtiar hamil?

8 Balas

cuba suruh suami makan satu ulas bawang putih sekali sehari yg mentah bersama dgn madu.. in shaa Allah 👍 cubalah.. dgn izin Allah x smpai sebulan trus sy pregnant.. ni tips dr ustaz...

4y ago

dgn izin Allah menjdi 😊 sbb bawang putih untuk meningkatkan kualiti sperma.. tips dr org dlu2 jgk ni.. then boleh try makan suppliment fish oil dr blackmores jgk..