Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...

Hi semua mommy &daddy TAP yang disayangi💖 Haaaa mesti ada satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda kan😏 Sebagai contoh, min suka sangat arwah mak mertua min yang pembersih dan pengemas sangat orangnya. Rumah sentiasa dalam keadaan teratur je🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah😉

Apa satu perkara yang anda suka/tidak suka mengenai ibu mertua anda...
167 Balas

Sy sayang kan MIL mcm mana sy sayangkan Mak sy. Dia terlalu baik. Ape pun anak2 buat atau cakap dia akan senyum jeee xpun balas dgn gurauan.. sangat down-to-earth. Mmg jadi idola sungguh. Tak pernah tinggi suara dgn anak2 ape lagi dgn suami..terlalu pentingkan keluarga terutama suaminya. Seorang yg tersangatlah teliti..dan sangat pembersih..OCD mcm suami sy 😹Bila balik kmpg ada je masakan lauk feveret anak menantu. Paling world mee kari & teh susu Mama. Rindunyyyaaa.. pkpb ni x dapat lagi nak balik. FIL terlalu setia & sanjung MIL..mmg pasangan contoh. Tapi bila dgr cite suami & ipar, masa dorang kecik Mama garang ooo..mulut tak banyak bunyi pun tapi kalau ade yg buat perangai, cubitan pasti singgah..hahaha..comel jeeee..i miss you Mama. Tak sabar nak habis pkpb & balik kmpg jumpe Mama Ayah..