Sos Untuk French Fries Anda!

Selamat Pagi! Siapa suka makan fries dekat sini🙋🏻‍♀️ Kalau makan fries, anda suka cicah dengan sos yang mana satu? Min sos cili anda mayonis!🍟 Kongsikan pilihan anda dengan kami dan juga pengguna lain pada ruangan komen di bawah!

Sos Untuk French Fries Anda!
486 Balas

Favret sgt2 fries nie kdg sonok mkn ngn ank2 sbb masing2 suka mkn fries lg2 fries mcd 🤭tp xsuka sos ape2 kosong je dh sedap

Sedap di makan begitu sajaa.. Hihi. Sy type suka makanan yg asli. Xnak campur2 #TAPSupermoms

Suke makan macam tu je. Ahhhhhh sedap nye. Bende ni pun boleh buat lapau ah

alahaii ..dah lh tgh ngidam MCD.. muncul pulak soalan ni ..sos cili

sos cili yg penting jenama maggie klw jenama lain rasa nk muntah

Selalunya suka 0 je.. Tapi bru ni rasa nikmat sgt mkn dgn sos

Cili campur mayo. Hm bila boleh makan fries😭😭😭😭

Campuran sos cili n mayonis ... mustard sedap jugak...

klu fries mcd suka cicah dgn aiskrim sundae cone dia

Semua masuk but mostly guna sos cili n mayonis😁