Ibu mengandung tak boleh duduk di tangga?

Hi semua mommies🥰 Pernah dengar tak ayat di bawah ni ya🤔 Min dulu waktu mengandung, arwah mak mertua tak bagi duduk dekat bahagian tangga rumah😟 Arwah kata, kalau duduk dekat tangga nanti nak bersalin nanti susah😶 Lepastu min bersalin 9 jam dalam labour room😭 Ada kaitan ke ya mommies rasa?😅 Jom kongsikan pendapat di bawah😄

Ibu mengandung tak boleh duduk di tangga?
36 Balas

Makcik sye pulak cakap kalau nk keluar rumah tu , keluar terus jangn dok tepi pintu intai2 cmtu nanti anak susah nk keluar , nabti ank mcm kejao masuk kjap kluar ha cntu lah hahaha...pastu lagi stu jngn belit kain2 ape2 dekt leher nnti ank dlm perut tali pusat belit kt leher die....😅😅sye dengar je....huhu

3y ago

tapi rasanya itu kebetulan je kot. sebab kita semua masing2 ada agama. Bila kita percaya Tuhan kita..kita tak patut percaya pada pantang larang yang lain lagi.