Pregnant selepas 2 bulan miscarriage

Hi semua mommies, ada tak yg pengalaman mcm sy. Sy baru tahu pregnant harini. Sy sedih campur takut kehilangan lagi. Boleh bgi tips dan apa2 info tak. Perlu ambil injection dan ubat kuatkan rahim ke? Sbb last check ngan pakar, punca miscarriage bukan rahim tak kuat tpi baby diseffect dan tak membesar ikut size yg spatutnya. Tq in advance

1 Balas

Masa miscarriage tu kandungan berapa bulan Puan? Ya kalau rasa cramp atau ada spotting sikit pon terus pergi klinik. Saya pon mcm tu. then DR bg ubt kuat rahim, suruh rehat dan xbg buat kerja berat, first trimester mmg xleh bersama suami. Semoga dipermudahkan

3y ago

Waktu tu dua bulan puan. Puan makan duphaston ke? Macamane dngan kandungan waktu tu? Sy masih takut2 lagi 😢 trauma pun ade