Waktu mengandung, ibu ada minum air sejuk tak ya?

Hi semua ibu-ibu TAP👋😍 Waktu mengandung dulu siapa yang suka minum air sejuk ya?🍹🧊 Min dulu suka sangat minum air sejuk, hampir setiap hari😅 Tapi ayat ni min tak pasti lah macam mana hmm🤔 Apa pendapat ibu-ibu yang lain ya? Jom kongsikan di bawah😇

Waktu mengandung, ibu ada minum air sejuk tak ya?
306 Balas

Mitos. Sbb dokter pakar diet sy ckp, xda effect pn sbb bila msuk dlm bdn, dy jd suhu bdn😊

Kadang2 je, sbb time mengandung mmg tak suka minum air sejuk. Maybe baby tak suka kot. 🤣

dekat nk beranak makin ska pla minum sejuk..tambah lgi skrg bdn cpat panas dn berpeluh

Saya mmg xminum air masak...haha air sejuk je...tekak xleh trima air suam2 atau air masak

mitos je tu hari2 saya minum air sejuk panas gilee mana boleh tahan tak minum air sejuk

ada kata nanti baby besar..saya suka minum air sejuk..jadi serba salah dibuatnya 😅

Sa minum air sejuk setiap hari. Suami kata jgn minum air sejuk banyak nt baby cpt skt

Suka minum air sejuk..tp doctor ckp kena kurang kan sbab sy ada masalah keputihan..

mitos...saya minum ais sejus dari start mengandung sampai melahirkan.alhamdulilah..

dgn musim panas ni, wajib air sejuk...dhga tu smpy tahap xda air liur nak telan...