Waktu mengandung, ibu ada minum air sejuk tak ya?

Hi semua ibu-ibu TAP👋😍 Waktu mengandung dulu siapa yang suka minum air sejuk ya?🍹🧊 Min dulu suka sangat minum air sejuk, hampir setiap hari😅 Tapi ayat ni min tak pasti lah macam mana hmm🤔 Apa pendapat ibu-ibu yang lain ya? Jom kongsikan di bawah😇

Waktu mengandung, ibu ada minum air sejuk tak ya?
306 Balas

minum la air sejuk masa mengandung. dah bersalin nanti xleh dah minum 44 hari 😆

Always minum, tp kena pantang sbb sy ada penat.. Klu terlebih minum sesak nafas..

Hari2 minum air sejuk. Masa pregnant tak boleh telan kalau air tak sejuk 😅

Dari awal preggy smpai sekarang tengah tunggu hari itulah favourite Sya.. 🤭

hari2 ..air kosong sejuk ajerrr panasss sgt cuaca skrg ni..mcm besauna 24jam

mitos. air sejuk or panas, kalau kita minum, suhunya akn ikot suhu bdn kita.

sukaaaa tapi sebab mudah selesema so jarang minum kecuali kalau sejuk manis

Saya kurang minum ais. Tapi sekali dapat minum mmg puas betul🤭

tiap kali minum semestinya air sejuk dan ditambah pula ais biar lagi sejuk

sy memang nak minum air putih sejuj sahaja .air suam x boleh telan lansung