Tapak Kaki Sakit Semasa Hamil.

Hi semua ibu. Ada tak yang dalam ni rasa pengalaman yang sama? Masuk bulan ke 4-5 tapak kaki sakit. Bukan di tumit. Keseluruhan. Bila bangun tidur nak pijak lantai Ya Rabbi sakit. Bila dah siang kurang, tapi still ada rasa. Dan saya dah pun consult dengan nurse. Katanya mungkin sejuk atau urid acid lebih. Jadi, sesiapa yang ada pengalaman sama dan apa yang doktor bagitahu? ♥️

1 Balas

Sis kena pakai stokin sis. Masuk dapur atau toilet pakai sliper. I dulu dari zaman sekolah jenis pakai stokin 24/7 sebab kaki senang sejuk. Bila mengandung lagi la, pijak lantai je rasa mencucuk. Kena always pakai stokin, dari awal pregnant sampai habis pantang. Nak teruskan after that pon takde masalah

4y ago

Terima kasih Mummy. I see. InshaAllah will practice like that! 😍