TAPAK KAKI SAKIT

Hi Mommies. Now I dah 34weeks, due 23hb June.. tapak kaki ada rasa sakit n bisa2 bila pijak lantai. Normal ke mommies? Ada yg mengalaminya? Kaki takda bengkak pun.. biasa je. #ingintahu #firstmom

2 Balas

Normal sebab baby makin membesar dan ibu perlu tampung berat badan untuk 2 orang. Saya dulu dalam rumah pun pakai comfy slipper. Start pregnant memang dah tak pakai slipper, sandal, heels. Saya pakai kasut yang ada comfy sole.

Sy pun sme msa 34w .. bgun tido nk ke tandas tapak kaki sakit2 rse nyeri berjalan.. tpi kejap je cuma 3hri lepastu skrnag ok dah.. skrang dh 35w 2d.. kaki pun x bengkak lagi..