Kaki bengkak + tapak kaki sakit serta tumit

Nak tanya la mummy2 siapa yg ada pengalaman saya pregnant dah 28minggu tapi kenapa ye kaki bengkak tapi tapak kaki dengan tumit sakit sangat bila pijak? Normal ke? Bole ke saya nk mintak orang urut.kaki ni terasa pijak macam luka yang bengkak je rasa nya tu...saya baru mengandung anak pertama...

1 Balas

Klu duduk atau tido sis letak bantal tinggikan kaki. Ada org kaki bengkak lps bersalin,time preggy tak bengkak. Urut slow2 boleh.

4y ago

Dh tapi kaki ni bila berjalan sakit tuhan je tahu, terpaksa beli selipa yang ada bulu2 bagi kurang sakit