Cool fever!

Hi semua boleh tk demam tampal coolfever? Saya preggy 27w rasa panas panas je badan ni hidung pun dah macam nk berair ?

12 Balas

Jumpa doktor kalau ada demam sis.. Bila doktor dh bg ubat boleh juga tampal kool fever tu time tido.. Sy minggu lepas demam dan doktor bg ubat paracetamol.. Sy mkn sebiji sehari je utk kurangkan rsa demam.. Selebihnya sy ikhtiar pagi2 dlm jam 10 minum air limau kasturi campur dgn madu kelulut. Syukur.. Dua hari je demam.. Kalau demam selesema rajin2 berkumur utk elak sore throat..

Boleh sis..hehe..sy hri2 tampal cool fever ms preggy ... Pstu husben siap beli pillow cool fever skali....sejukkn pillow tu..then bile mlm letak dkt kepala ms tdo..nk2 bile mlm ms.preggy pns bdn len mcm kan..berpeluh bgai...tu gune cool fever tampal dkt dahi dgn pillow cool fever letak dkt bntl lapiskn ngn bntal sedia ada..😘😘😘✌

Kalo sehari ok kot sis. Tp kalo dh 2-3 hr still panas better jump doktor. Sy mse awl2 pregnant pun kena demam selsema batuk.. Sehari dua bertahan la dgn cool fever tu tp msuk hr ke3 terus refer doktor. Lps checkup diri baby smua ok baru la tenang skit alhamdulillah

Jaga kesehatan ye mommy,,klu rase bdn panas2 pg jumpa doct,bkn mslh cool fever ke ape,cme skrg mommy berbadan dua,kne amik berat sikit pasal kesehatan

Mkn paanadol pun boleh mummy. Jgn biar baby panas mcm dlm oven

Boleh. Nak sapu balm ke minyak panas ke pun bole ☺☺

Boleh jer mummy, saya dulu pun tampal je. Huhu

Boleh sis

Boleh. No harm

5y ago

Ure welcome😊

Boleh..