Cool fever!

Hi semua boleh tk demam tampal coolfever? Saya preggy 27w rasa panas panas je badan ni hidung pun dah macam nk berair ?

12 Balas

Boleh sis..hehe..sy hri2 tampal cool fever ms preggy ... Pstu husben siap beli pillow cool fever skali....sejukkn pillow tu..then bile mlm letak dkt kepala ms tdo..nk2 bile mlm ms.preggy pns bdn len mcm kan..berpeluh bgai...tu gune cool fever tampal dkt dahi dgn pillow cool fever letak dkt bntl lapiskn ngn bntal sedia ada..😘😘😘✌