Alahan semasa mengandung

Semenjak mengandung ni kan...sy alah dgn bau wangi...x kiralh wangi apa...wangi sabun mandi ke,ubt ketiak ke..pewangi krta ke..perfume sy dh sorok dlm almari...pewangi kereta pun sy dh tanggalkn...mmg x blh cium bau wangi...Terpaksa ddk jauh2 dr ank2 dan suami sbb bau sabun mandi kuat sngt....kesian pulak ank2 dh lm x kne peluk cium.

2 Balas

memang cmtu..alahan tu

Sabar ye sis 🥰

3y ago

ye...sejak awl lg dh sensitif dgn bau wangi ni.Bermula dgn sabun mandi dan pencuci muka...Tgh gosok muka tu lh sy akn muntah.Pakaian pun x letak downy atau softlan....letak sabun pencuci je...kalau pakaian kering bau sabun pencuci tu akn kurang bau dia.Harap2 x berlarutan...Nak cuci pinggan mangkuk pun x dpt dh..tgh cuci tu lh uwek2 lari cari tingkap