Alah pada bau wangi

Awal2 pregnant 1 bulan mcm tu makan lalu je .. lepastu keje nk muntah je 😓 x boleh bau minyak wangi, shampoo , sabun badan , ubat Gigi , pewangi tandas 🤮 mcm2 la .. ada take yg sama alahan mcm Saya ??? Sekarang ni dah ok sikit .. susah dah nk muntah mcm awal2 pregnant 😊 Saya dah masuk 29 weeks ..doakan Saya ya semoga dipermudhkan segala urusan 🤲🏻🥰

1 Balas

Sama lah kita sis 😆 sy smpai skrg xleh hidu bau perfume yg suami sy pakai masa sy alah hari tu. So sy pksa dia tukar perfume. Skrg ni alhamdulillah dh masuk 33 weeks :) semoga smua urusan sis d permudahkan

2y ago

Amiin2 , terima kasih ya fa 🥰 Semoga urusan fa dipermudhkan jugak 🤲🏻