Alahan bau sabun

Assalamualaikm. Mommies yg takle bau wangi atau sabun, ada prefer x jenama apa. Tiapkli nk basuh baju, rse nak muntahh huhh

2 Balas

dia depens dri hidung masing2 sis , sy dulu blum prggy guna top skrg guna biozip je 🤣 sabun mandi sy cari kat farmasi jenis bau ubat klu x asal mandi stress je manjang smpai klu asben sy mandi , sy kluar dari ruma hahahahha tp skrg 14w alahan dah kurang

5mo ago

okayy tqq. tula stress bau. x basuh kang melambak baju huhu

ugh sama. basuh baju, mandi, cuci tandas, cuci pinggan, semua buat saya loya. kadang masuk tandas/dapur je pun dah buat loya.