Sakit macam senggugut & keluar darah.

Semalam saye test upt positif, tgh hari tdi saye sakit macam senggugut dan ade keluar darah. Itu darah spot atau ape ye ? Kalau ikut kiraan skrg sye pregnant bru 4 minggu dan saye pernah keguguran pade bulan 3/2022.

6 Balas

better pegi klinik swasta minta ubat kuatkan rahim. actually it’s not normal kalau bleeding ni. lagipun u ada sejarah miscarriage. berkemungkinan boleh jd lagi. so ask doc medicine or injection to support yr pregnancy ☺️

kalau spotted brownish 2-3days mybe implantation bleeding je. tpi kalau fresh blood, byk, pegi klinik utk check up. awak tau kan rasa contraction mcm mana masa gugur hari tu kan? kalau rasa mcm tu, terus pg klinik yaa.

2y ago

klu Kuar mcm selaput merah mcm mn

Sengugut teruk ke? Darah spotting dah brpa lama? Try check beta hcg. Takut ectopic

hi sis.. mcm mana sdh keadaan sis sbb skrg sy sdg lalui mcm sis lalui tu

chemical pregnancy maybe

senggugut ke