Tak tahu sama ada period ke pregnant

Saye ade keluar lendir darah tapi sikit je dah 4@5 hari macam tu. Dari hari pertama sampai lah harini lendir tu masih keluar dan sikit. Bile pakai pad takde pun nampak darah cair macam period tu. Saye ade test upt tapi negatif. Ade yang pengalaman macam ni tak ? Boleh jadi ke kalau pregnant keluar darah lendir berhari hari dan upt negatif ?

8 Balas

Saya masa first tahu pregnant pun sebab keluar brown spotting, tapi sekali tu je la. Lepas bersihkan takde keluar dah. Kebetulan dia keluar 3 hari sebelum hari sepatutnya period. 5hb spotting keluar, 8hb saya check upt naik positive.

2y ago

yep ni sebijik mcm sy. sepatutnya mmg dah time2 period, keluar spotting. dah ingat period tp lepastu takde. 2 hari lepastu cek upt mmg terang positif

kalo lendir2 darah boleh jadi je period sbb UPT negatif kan...tapi nanti boleh repeat smula UPT takut positif..jadi boleh jadi tu oendarahan ketika janin menempel pada dinding rahim

normal pregnancy takde kluar spotting ataupun darah sis .. mngkin mslah haid ..bleh bawa jmpa pakar skit puan utk kenalpasti

Hi sis nak tanya, awak ada cek upt lg tak lps kuar drah 4-5hri tu? Sbb sy sama mcm awk. Cek upt negatif.

hi sis boleh tahu awk pregnant tak? sy sama mcam awk.

semoga dpt mbantu😊

mslh period kot..darah xkeluar habis

Sekarang awk dpo ke berape ?

2y ago

Alamak saye tak pasti lah sbb hritu tk check opk sbb opk hbis. Last sye test tu opk negatif lagi die belum peak.