Keluar darah tapi upt positif

Saye pregnant 5 week, 30/6 check upt positif then 1/7 sakit perut mcm senggugut dan keluar darah tapi sikit je (lendir darah wrne coklat2). Dah pergi hospital tapi doctor bagi appointment lagi 2 minggu utk repeat scan. Haritu scan doc tk nmpk ape2. Boleh jdi ke time pregnant tu boleh period jgk ? Tdi pun sye bru test upt still positif. Dalam fkiran ni dah fkir mcm2, emosi jdi tk terkawal sebab terlalu risau.

2 Balas

5 weeks terlalu awal lagi, biasanya boleh nampak janin and dengar heartbeats bila 8 / 9 weeks or 9 / 10 pregnant. Meanwhile makan folic acid and jangan skip. 5 weeks darah coklat kemungkinan implantation bleeding. Just observe dulu badan and tunggu, be positive❤️

Mungkin implantation apotting.. kalau 1-2 hari ok je..