Scan tak nampak

Hi. Semalam saya buat test HCG naik 2 line terang (test kali ke 3). Tadi saya pergi klinik doktor cakap ikutkan dah masuk 6 minggu. Tapi bila scan tak nampak apa pon. Kantung pon belum ada. Siapa pernah mcm ni? Susah hatilah

6 Balas

saya pernah. masa anak 1st and 2nd. apa pn x nmpk. kembung minum air. jgn risau ya. dua2 anak saya da besar da. yg ketiga ni je 5 mggu scan terus nampak. xyah minum air pn. dont worry mommy.

3y ago

Terima kasih puan. Komen sgt positif & bagi saya kekuatan ♥️