EMPTY SAC HELP

Hi, tadi pergi klinik scan on week 6. Tapi bila scan sac kosong. Doktor cakap common kalau tak nampak and boleh jadi juga miscarriage. Siapa pernah alami mcm saya? Sedih sangat rasa. Doktor suruh scan lagi 2 weeks.

2 Balas

betul yg doc ckp tuu .. masih awal lagii, bykkan rehat, jgn buat kerja berat .. insyaAllah 8w kalau baby menjadi akan nmpk kantung dah 🥰

Normal 6w nampak kantung saja awk. Nnt repeat masa week 8 nnpak baby n fetal heart baby 😍