Pergi scan 8 weeks 5 day

Hai semua , nak tanya tadi saya pergi scan tapi still tak nampak kantung ataupun janin , tapi bila buat HCG still double line . Normal ke macam ni ? Tapi ada yg cakap try pergi klinik lain sbb ada klinik yg tak nampak betul ke ? N then saya kena tunggu lagi 2 weeks untuk scan again #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Normal atau pun awak pergi klinik yg ada buat scan tvs (transvaginal). Dia akan check masuk ikut vagina. Selalu nya tvs ni mmg akan nampak sbb dia terus ke rahim. & Inshaallah boleh nampak heartbeat sekali.

normal. Tunggu Lg 2minggu baru scan balik. or nak Selamat, tunggu 4weeks Lg.