Kantung kosong

Salam mommies. Ada tak pengalaman mommies bila buat urine test kat pregnancy test tu positive. Tapi bila scan kat klinik doktor cakap kantung kosong. Doktor scan luar rahim pun tak nampak apa. Apa mommies buat ye? Pergi scan tempat lain ke?

2 Balas

klu usia kandungan still 5 minggu mcm tu normal je kalau kantung kosong. tunggu sampai dah 8 minggu ke atas (usia ikut size kantung, bukan kiraan period)

Sy scan masa 6 minggupn kantung kosong..Dokter suruh dtg lagi 2 mnggu..masa 2nd scan tu dah nmpk baby & dgr heartbeat sekali.

2y ago

Doakan sy juga ye awk . Sy pon sama scan 6w nampak kantung je . Doc suruh repeat 2minggu lagi . Semoga nnt dah ada baby and heartbeat amiin ♥️