Scan tak nampak

Hi. Semalam saya buat test HCG naik 2 line terang (test kali ke 3). Tadi saya pergi klinik doktor cakap ikutkan dah masuk 6 minggu. Tapi bila scan tak nampak apa pon. Kantung pon belum ada. Siapa pernah mcm ni? Susah hatilah

6 Balas

Ia bergantung pada individu sis. Ada yg lewat ada yg awal. Mcm sy 4w alhamdulilah dah nampak dahh kantung 6w heartbeats pun dah ade .. Saya cadangan kan kena kerap Minum air suam sis .. Mcm sy dctr dah sah kan sy pregnant dia suh trs mnum air 2botol besar shari .. 2minggu minum btrusan tu trs nampk baby alhamdulilahh.