Assalamulaikum

Semalam pergi scan dkt klinik doc ckp mcm ad 2kantung tp xpasti lagi.. nk tnye ibu2 kalau mcm ni kembar ke? Just bertanya .. terima kasih ??

Assalamulaikum
9 Balas

Ada bca td post kt fb psl ibu ni lost her twins lg 2weeks nk due. Doc kata, seronok bg org luar sb dpt twins, tp takut bg doc. Pda mommy² yg dpt twins, semoga semunya selamat. Family sy lebih 15org smua twins juge😅

4y ago

Sy pun ada baca post tu td kat FB, sedih sgt..

Hari tu sy scan dr suruh tahan kencing before scan supaya rahim nampak jelas.. dan mmg nampak jelas.. try la sis for d next scan

Sis dah berapa minggu dh pregnant? Seronok nya kalau betul kembar. Mudahan segala urusan sis dipermudah kan. 🤗🤗

Doc pn xpsti..kmi kt sni lg xpsti.. Tnggu lg bpe mnggu pstu scan bru jelas...

Sy pun sama doctor kata twin's...last kali scan buka twins...

Klu betul 2 kantung twins la.. Bertuah klu yerr

Mg d pmudahkan segalanya..aamiin

Seronoknya klu btul dpt kembar..

4y ago

Ah kau...tau ckp seronok jek..cbe ko yg prgnant kembar br tau cmne

Moga dprmdahkan..