scan jantina

salam..nk mintak pendapat ibu2..ni betol ke girl..nti beli pink2 nti keluar boy..scan td doc ckp girl..terima kasih..❤️

scan jantina
5 Balas

klau was² beli ja baju unisex .. mcm sy 1st scan swasta nmpk boy 2nd scan kk katanya girl haa suda , last skli scan swasta nmpk boy .. masa beranak pun debar nak tgok gender bby 🤣 alhmdulillah tepat bby boy .. baju² semua sy beli putih² ja

1y ago

harap2 dpt girl la..sbb asik tgk baju pink2 je ni..hahahaha

Ade 3 line tu girl sis.. mcm sy jgk.. sy check 21 weeks.. sb dr ckp kalau 21 weeks boy mmg dh nmpk pistol..

1y ago

haaa betul.. saya 20w .. scan swasta boy.. kk pun boy.. jelas nampak pistol

Girl ni yank sebb nampak line tgh dia tu pnjg ckit… klau boy dia mcm tekeluar ckit tgh tu wlaupun samar2 😘❤️

1y ago

tq sis😍

nak lebih selamat beli unisex... saya dua kali scan satu klinik swasta satu di kk.. dua2 beza jantina..😅

1y ago

betol jgk ek….tq sis

Nampak jelas dah bagi sy

1y ago

harap2 girl la..