DIDIAGNOSIS ANXIETY

Semalam pegi checkup, didiagnosis anxiety. Nadi tetiba bergerak laju..siap kena ECG lg? Ade tak ibu2 yg didiagnosis anxiety masa mengandung? Apa cara nak atasi?

4 Balas

Masa pregnant last year, nadi saya selalu bergerak laju. Sampai kena tahan wad. Doktor tanya macam2, kamu takut ke? Sebenarnya tak ada rasa apa-apa perasaan takut, cemas ke.. Cuma rasa penat dan letih bila bergerak. Nafas pun tercungap-cungap.