Anxiety ketika mengandung

Hi semua. Ada tak yg mengalami anxiety masa hamil? Apa yg selalu korang rasa dan alami? dan macam mnaa korang handle? Thanks.#firstbaby #anxiety

1 Balas

saya memang ada anxiety. saya rasa debar jika tengok skrin (hp, laptop) dan baca berita2 palsu, provokasi dll menakutkan. , so sy kurangkan masa dgn laptop dan hp, media sosial, jauhkan diri drpd negative surrounding termasuk family n friends yg suka membawang. Nak tenang aje. 😊❣️ Awk blh jumpa kaunselor jika awak selesa atau call mereka pun ok. just talk to them. 😊 saya dpt tahu Cara atasi stress, anxiety, depression, panic attack dgn kaunseling berkala Sbb sy nak memajukan diri sendiri. #love yourself

3y ago

Thanks! Semoga dipermudahkn urusan ya.. Doakan sy dapat atasi masalah ni juga. 😊