Info Semasa: Ciri-Ciri Kontraksi Sebenar

Buat mommies yang pertama kali hamil, pastinya anda tahu apa itu kontraksi TAPI tidak tahu ciri-ciri kontraksi sedang berlaku. Jom lihat info yang kami sediakan di bawah!

Info Semasa: Ciri-Ciri Kontraksi Sebenar
11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Tq for the infoπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»tak ingat dah masa deliver anak first sakit contraction ya macammana yg tahu sakit sgt je πŸ₯Ή

4w ago

sama lah dh lupa sakit contraction mcm mana...anak ke 5, tp yg kecik sekali dah 6 tahun...

TapFluencer

βœ…πŸ‘

VIP Member

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘

VIP Member

πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

🀍

πŸ‘

🀍

πŸ‘πŸ»

πŸ‘πŸ»

🀍