Senarai Barang Bayi Untuk Di Bawa Ke Hospital

Mak-mak yang dah masuk trimester 3 dah siapkan belum beg hospital? Haa, jangan buat last minute tau nanti ada lah yang tercicir lah, terlupa beli lah apa lah. Haa, tengok list bawah ni dan pastikan anda dah mula pack barang untuk bersalin nanti, OK?

Senarai Barang Bayi Untuk Di Bawa Ke Hospital
20 Balas

Korang ready barang bila? Kitonyo bru plan2 nak beli brg apa? Dh nak msk 7 bulan dah😌

Alhamdulillah tinggal baju mommynya lagi 😆 Due 27/7 😁

set mandian? perlu ke? rasa mcm hospital yg readykan.

2mo ago

tak perlu. baby first 24h tak perlu mandi lagi. lap2 je dulu. paling2 prepare minyak telon je

dh siap🥰✔️

dah 31weeks. baru siap 50% huhu 😆

dah bersalin pun ,27/4/2024@0912 Hrs

Belum lagi..due 21/7 ni 😫

hujung minggu nanti packing

bru je masuk trimester 3.

dah siap✅️