Anxiety sebelum bersalin

Saya ada anxiety and esok kena serah diri di hospital untuk induced. Ada cara tak bagi kurangkan overthink and rasa takut tu 🥲

4 Balas

Mcm sy kena warded & induce, setiap masa anxiety sampai jantung laju. Doct kat hosp aware pasal anxiety siap dtg melawat bgi nasihat. Nak kurangkan anxiety tu kena bebuat busy & byk istigfar je sis 🥹

sy pon baru nie bersalin induce. mmg fikiran dok pikir mcm2. nk tido pon jd x lena. in Shaa Allah sy doakan semoga semua dipermudahkan. sis dan baby selamat

hum mcm sya..sya dh 39 week tk brnak lgi rsau overdue

think yg awk nk ank lahir dgn selamat dan sihat.