cerita semalam

semalam hari emosi saya.. saya pregnant 5bulan.. mlm semlm tiba2 sy mcm takboleh tarik nafas panjang, rasa mengah sgt2.. saya pun bgtau suami,dgn tak semena-mena sy termenangis sikit sebab rs sesak nafas sgt... suami dtg urut2 kejap, siap urut sy dgr suami cakap slow je "sikit-sikit nangis".. sy kecik hati dgn kata kata dia, terus meraung tersedu2 menangis.. sampai hati dia cakap mcm tu sedangkan sy bukan saja2 nk menangis ? huhuhu.. sy ckp kt dia sy terasa hati, dia da minta maaf. Tapi sampai skrg sy takboleh lupe kata2 dia ?

7 Balas

kena suruh suami sis rajin membaca bab2 ibu mengandung..share info2 penting berkenaan sipmtom2 ibu mngandung. kadang2 dorang ni x faham..bg dorang bende sekecil kuman aje😏