Terasa hati/pembawakan emosi?

Sy mengandung 5 bulan. Baru ni husband saja bergurau cakap mak dia masak lagi sedap daripada saya masak. Sy terasa sangat bila dibandingkan begitu and dia pun dah minta maaf bsungguh2. Saya masak okay je & paham if tekak suami masih suka air tangan mak dia kan..Tapi kenapa saya masih teringat2 kata2 tu dan rasa macam kecik hati tu sampai sekarang 😭😭😭..normal / mmg patut saya terasa~

5 Balas

Saya pun masa pregnant emosi turun naik.. Hormon tak stabil, jadi cepat terasa tapi lepastu terus rasa serba salah dekat suami.. Kadang tu, benda remeh pun saya rasa macam benda tu besar betul XD laju je mengalir air mata tuu huhu

Suami saya pun pernah ckp mcm ni jugak🥹sejak dari tu saya dah taknak masak .Hari2 makan order je hahaha sape suruh ckp mcm tu kita dgn mengandung nya penat2 masak dia kata cmtu.

Saya rasa klu saya x pregnant pun suami ckp camtu saya akan terasa 😂 wlwpun dia ckp gurau je tp kita pompuan biasalah sensitif. Merajuk xmau masak dh 🤣

ada ke wife yg suka dibandingkan mcm tu?😂😂😂 memang masakkan ibu terbaik bg semua ank2 tp bab banding2 ni sikap mcm kanak2 ribena

Kalau sy pun terasaa , preg ke tak bab2 banding ni mmng panas sikit ..