Terasa hati.. ?

Sy dah 25w 4d, x tau lah.. Rs x selesa je tdo mlm2... So mlm td sy x blh tdo... Jam dah tunjuk kul 12 tgh mlm... Sy asyik b.Gerak kiri ke kanan.. Tolak bantal x sengaja terkena suami... Suami dah tdo. T.Kena sikit je... Tiba2 dia tengking sy... Sy pon terkejut lah... N diam je... Dlm hati sedih je... Terkilan... Sampai sekarang still sedih.. N x da semangat.? Dgn kerap g tandas kencing.. Pon x kena d mata dia. Kata asyik kencing je..

2 Balas

Tabahla sis.cam saya,kami tukar posisi tidur.kekadang suami tidur di lantai Saya dekat tilam.

bertabah la sis ...