cerita semalam

semalam hari emosi saya.. saya pregnant 5bulan.. mlm semlm tiba2 sy mcm takboleh tarik nafas panjang, rasa mengah sgt2.. saya pun bgtau suami,dgn tak semena-mena sy termenangis sikit sebab rs sesak nafas sgt... suami dtg urut2 kejap, siap urut sy dgr suami cakap slow je "sikit-sikit nangis".. sy kecik hati dgn kata kata dia, terus meraung tersedu2 menangis.. sampai hati dia cakap mcm tu sedangkan sy bukan saja2 nk menangis ? huhuhu.. sy ckp kt dia sy terasa hati, dia da minta maaf. Tapi sampai skrg sy takboleh lupe kata2 dia ?

7 Balas

Kita pun skrg mcm tu la kalau ada sakit or masalah wktu preggy, lepas tu , ya.. sy faham actually mesti la mahukan perhatian suami,simpati suami plus mungkin hari yg dijalani pun x best, sbb tu nangis mcm tu.. sbb sy pun 1st pregnant..huhu.. jadi,,sy doakan kita ni bnykkan sayangkan diri sendiri demi baby.. suami tu baru juga 1st experienced jadi tidaklah bnyk tahu apa2.. proses dorang ambil masa sikit.. dorang caring juga dngn kita tu sbenarnya, jadi kita cuba positif,x ambil hati wlpun sdah trmakan hati since dia pun tidak simpan dlm hati.. 😊