cerita semalam

semalam hari emosi saya.. saya pregnant 5bulan.. mlm semlm tiba2 sy mcm takboleh tarik nafas panjang, rasa mengah sgt2.. saya pun bgtau suami,dgn tak semena-mena sy termenangis sikit sebab rs sesak nafas sgt... suami dtg urut2 kejap, siap urut sy dgr suami cakap slow je "sikit-sikit nangis".. sy kecik hati dgn kata kata dia, terus meraung tersedu2 menangis.. sampai hati dia cakap mcm tu sedangkan sy bukan saja2 nk menangis ? huhuhu.. sy ckp kt dia sy terasa hati, dia da minta maaf. Tapi sampai skrg sy takboleh lupe kata2 dia ?

7 Balas

Biasalah. Lelaki xdpt rasa apa yg kita rasa. Mcm sy masa preggy ank 1st sy kekdg skit2 nangis. Maybe suami bosan kot dia kata isteri org lain xde nangis2 pun..sy terus senyap. Nangis bla dia xda je. Tpi skrg ank k3 alhamdulillah. Sy nangis ke, ngadu skit ke . Dia slalu layan sy. Syukur alhamdulillah. Rasa mcm princess plak preggy kli ni.