Perut sakit macam dicubit dan ditekan2

Semalam anak sulong saya main dgn ayh dia..sye tgh rehat pejam mata kt atas katil baring telentang.. tiba2 anak saya tu masuk bilik panjat katil dan saya x expect pun dia nk lompat atas perut... Skrg perut saya kejap2 sakit mcm dicubit dan ditekan2 tp kalau rate sakit dalam 3/10 je la.. x de turun darah ke apa.. just sakit2 sikit.. perlu ke ke hospital?? Sye nk g hospital pun rse mcm remeh tp at the same time rasa risau jgk.. cuma x nk la kalau gi hospital kena bebel dgn nurse/doktor sebb x de turun darah ke apa kan..just sakit2 sikit je.. 😅

4 Balas

sama macam saya... masa mgandung ank no 4 ank sulung umur 3 tahun lari terus terduduk atas perut esok nya pergi klinik untuk scan Alhamdulillah bby ok lepas lahir tengok tulang dada senget skrg dia dah 14 tahun xboleh penat lari 100m tido 2 hari xbangun...

Berapa week dah tu sis, gi je hospital sis, kita tak tahu keadaan dalam kandungan tu mcm mana ye. Jangan tangguh2 nak gi tu, lebih cepat kita tahu keadaan baby dlm perut mcm mana.

berapa minggu dah? kalau risau, pergi je hospital. doktor/nurse bebel, bebel dia balik. kerja dia kan.