25 Minggu.. ? Siapa Geng?

Semakin bertambah minggu semakin rancak baby izz gerak.. Tapi paling kerap waktu mlm.. Siang byknya baby tido.. Ni dh masuk 7 bln nt cmne nk kira 10 kiraan? Tido pun dh xlena.. Kiri slh kanan slh terlentang salah. Rasa mcm nk tido atas tilam air je ??

2 Balas

Sis siapkan kerja rumah awal pagi. Start jam 9 pagi sis rehat,baring2 ka supaya rasa gerakan baby. Kalau sibuk bergerak memang susah nak rasa baby gerak dlm perut. Biasa bila dah 7 bulan selesai dah kiraan fkc 10x.

Mmg xdan rehat la.. Siang ank2 sek.. Mmg sibuk melayan depa.. Hehe.. Ptg mgkn ada masa sikit, settle semua.. Tgu si abg blk sek b4 msk mlm pula..