Baby x tido mlm Assalamualaikum Mummy2 nk tnya baby masuk 3 bulan ni memang mlm dia tido tak sampai

Baby tido tak sampai 1 jam dh bangun berjaga sampai lah kul 7 pagi baru tido elok 😫 kalau siang hari elok je tido lama kalau mlm memang dia x tido

1 Balas

kena train blk siang ngn mlm..bb dah puas tido lama siang.bb sy pun 3 bln lbh..aritu pun tertukar wktu tido.so sy train bykkan waktu berjaga die siang..klau tido 2 jam siang..lepas tu ajak main 1jam..bile wt mcm tu mlm bb x berjaga n lena.klau nk menyusu bb just tercari2 tnpa buka mata