25 Minggu.. ? Siapa Geng?

Semakin bertambah minggu semakin rancak baby izz gerak.. Tapi paling kerap waktu mlm.. Siang byknya baby tido.. Ni dh masuk 7 bln nt cmne nk kira 10 kiraan? Tido pun dh xlena.. Kiri slh kanan slh terlentang salah. Rasa mcm nk tido atas tilam air je ??

2 Balas

Sis siapkan kerja rumah awal pagi. Start jam 9 pagi sis rehat,baring2 ka supaya rasa gerakan baby. Kalau sibuk bergerak memang susah nak rasa baby gerak dlm perut. Biasa bila dah 7 bulan selesai dah kiraan fkc 10x.