Saya Hamil 6w. Sekarang Ni Takde Selera Nak Makan Nasi. Boleh Kah Makan Makanan Seperti Speghti ?cabonara ?elok Ke?

Selera makan hilang

17 Balas

Saya memang jenis tak rasa lapar dan kurang makan. Dah tak rasa lapar kan. Bila pregnant makanan yang selalu boleh telan makin lama makin kurang. Saya dulu risau jugak takpa ke, baby OK ke macam ni. Jadi saya makan je apa yang saya boleh makan, asalkan makan, dari baby tak dapat apa2. Alhamdulillah OK. Jadi saya rasa boleh je, yang penting perlu makan, kalau tak, tak dapat khasiat.