Hilang selera makan

Normal kah dah masuk 31 week hilang selera makan nak makan nasi pon takde selera rasa lapar tapi takde selera nak makan terpakse makan biskut je kesian kat baby dalam perut ni haih ibu " semua pernah je lalui mcm saya rasa loya panas padahal kipas dah no 3 , normal kah ?

3 Balas

saya pun sama😢 dh 13w tp tetap rasa lapar.. nk mkn tp selera blm ada lg jgk.. alahan pn msh ada lg.. pg2 je perut ksg bgn tdo, memg time mandi akn muntah.. 😖 pkrkn bby je.. cian dia.. memg kne mkn untk dia..

Normal sis. Tetap kena makan jugak tu.

Normal...