Sikap Sebenar Pasangan

Selepas berkahwin, apa perkara yang anda baru tahu tentang pasangan? Contohnya rupa-rupanya pasangan pandai masak, sangat suka menonton kartun atau tidak gemar tidur guna selimut. ? Jom kongsi!

Sikap Sebenar Pasangan
65 Balas

Lepas kawin baru tau dia ni 1.pandai masak😍 2.suka dan pandai layan budak2😍 3.rajin bantu kerja rumah😍 4.penyayang😍 5.pendiam dengan org lain tapi banyak cakap dekat rumah🤨 6.kaki pancing 7.suka membaca😁 8.tak suka mandi 🤣🤣 9.kaki bola kalau tgk bola tu nak kena teman xkira masa🙄 10.kuat mkn dan xpemilih 😍 11.tidur x suka selimut 12.sejak bercinta sampai beranak pinak still kuat merajuk 😅 13.kuat membebe 😛😛