Gaya tidur mana pilihan anda & pasangan?

🥰🌞Selamat pagi semua parents Gaya tidur mana satu pilihan anda & pasangan ya?😍 Banyak rupanya gaya tidur yang kita dan pasangan boleh cuba ya💖 Min selalu face-to-face je dengan pasangan sebab rasa lebih selamat nak lelap mata pandang pasangan😆

Gaya tidur mana pilihan anda & pasangan?
83 Balas

xde dh.. tdo asing sbb sejak preg rs rimas dlm bilik n xleh tdo atas katil 😅 tp kdg2 nk mnje gak, ajk la suh dia baring sbelah kejap, pastu, suh dia tdo dlm bilik, sy tdo luar, rs lega skit

tiada di atas . sebab saya tak suka tdur ada orang dekt2 😅😅 kt atas tu hnya untk sblum tdo😌

suami suka spooning tp saya peluk dr belakang.. sy suka fabio.. kdg kami tukar2 jugak

Fabio . tidur mesti nak cium tiak suami jugak 😅 . dari kecik bawah tiak abah 😆

Semua sekali tapi kalau dah lena ,masing2 semua buat hal sendiri . HAHAHA 😂

saya tdur stu tilam queen sya je yg punya suami kdg smpai tdur kat bawah😂

Spooning Sweatheart cradle Fabio Honeymoon hug Itu saya & suami

Spooning,,sweatheart crudle & honeymoon hug #TAPactiveusers

Kejap je dekat. Lepastu sorang sana sorang sini 🤣

suami memilih spooning saya pilih sweetheart cradle