Macam mana hubungan anda dengan pasangan?

Adakah pasangan anda semakin gembira selepas mendapat anak buat pertama kalinya?🥰 Adakah hubungan anda dan pasangan makin bertambah ceria atau sebaliknya? Jom kongsikan di ruangan komen.

Macam mana hubungan anda dengan pasangan?
8 Balas

alhamdulillah.smkin rapat..sma2 brtolak ansur..sya mkn dia jga ank..sy jga ank dy mkn..sy sakit dy jga ank..dya sakit sy plk jgk ank..walaupun kmi brcinta 4bln trs brnikah..kmi suami istri sgt2 memhami...

mula2 mcm down sgt2 hubungan ni..skg tgh nak up kan balik..masing2 x pandai handle anak lagi..dan masing2 bekerja..senang cakap,masalah kewangan dan mental fizikal tu mmg tgh ada sekarang ni

3y ago

sabar ya puan. First time parents memang tak ada yang mudah. Tapi dengan komunikasi yang betul dan tolak ansur dengan pasangan, boleh diatasi. Semoga dipermudahkan segala urusan sekeluarga.

Alhamdulillah dia cuba memahami saya. Walau bukan setiap hari dia ada dengan saya dan anak tetapi dia tahu perasaan kami berdua ❤️😖🥲

Alhamdulillah. Tidak terkata. Moga Allah jg hbgn kmi 2 sampai syurga♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Allahuma aamiin Ya Mujib

alhamdulillah...semoga hubungan ku dgn pasangan hingga ke akhir hayat❤

alhamdulillah ok n makin ceria sejak ada ank😆😆😂😂✌

alhamdulliah hope bahagia dunia akhirat

Smakin ceria 😍👍