Mandi dengan pasangan anda?

Adakah anda suka mandi dengan pasangan anda?

20 Balas

Umah mmg jenis xleh ttup pintu blik air rapat2 sbb ade saluran air mesin...kalau mandi skali dgn suami...ank akn buat spotcek dlm blik air n suami akn nyorok blkg pintu😂😂

2y ago

jarang , walaupun 7tahun dah kawin . tapi tetap rasa malu 😅😅 kalau mandi pun mesti pakai kain atau baju 😂😂 lepastu dengan anak² sekali mandi dgn kami 🤣🤣🤣

Masih mandi bersama lagi, kadang-kadang bawak sekali anak mandi sama² dah 6thn usia perkahwinan kami.

Suka tapi tak ada masa nak mandi sama2. Nanti anak menangis😂😂

alhmdulilah mandi sama utk dapatkn prhatian lbh. dan rasa " ada"

suka..tp,malu² lg..sbb bru 4 bln nikah😅🤭😆😆

mmg slalu mndy sme... jrg xmndy brdua...

hari hari mandi sama smpai skrg

Selalu Mandi bersama ... 🥰

selalu mandi bersama

Ye..suka sangat..