Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Balas

First baby kat hospital kerajaan ok pengalaman cuma tandas je tak ok.. agak jauh untuk jalan.. tak ada air panas untuk mandi dan tandas mencangkung.. agak susah untuk ke tandas..