Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Balas

saya.. masok ward 30/7/20, bersalin 31/7/20, balik 1/8/20.. Di hospital lundu, Sarawak.. Kos baby dn ibu rm89. bersalin normal.. 😊

Hospital seri manjung..2x dah bersalin sana,makanan sedap😅😍 doc & nurse baik2..supportive.Tq hospital Seri manjung☺️

saya baru bersalin normal+vacuum 7/6/2021 di hwkkkl. saya ambik 2nd class 3h2m total ibu and bayi Rm581.50 😊

3y ago

HWKKL refer to hospital wanita dn kanak2 KL aka Hospital Tunku Azizah aka hospital bersalin dlm HKL

Hospital Besar Melaka Alhamdulillah, semuanya terbaik. Normal. Kos tiada asbab guna kad pesara suami.

Bersalin secara normal selepas 3 kali induce dan ambil epidural..guna GL suami jadi free ..alhamdullilah

Normal. Kos bawah rm50 bagi semua anak setakat ni Alhamdulillah

Pengalaman saya bersalin hospital kerajaan hmm ok la kot

normal 3 hari di wad rm19 je alhamdulillah

1st normal gov. 2nd c-sec gov. Gna srt krja gov.

Rm26 jer 1hri... brsalin normal syukur ☺️