Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Balas

hospital tuanku ampuan najihah, anak first - warded 17/5/2021 sbb dah bleeding, bersalin 18/5/2021 secara normal & discharged 19/5/2021. duduk dekat ward 6 katil. alhamdulillah dapat kawan sebelah & depan katil yg banyak kongsi experienced bersalin. nurse dgn doc pun semua baik alhamdulillah. cuma anak kena warded dekat nicu 17hari, nurse & doc dekat ward situ pun baik baik belaka. kalau kos pula tak perlu bayar sbb guna GL suami 😁