Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!

Selamat tengah hari semua pengguna👋 Jom mommies semua yang dah ada pengalaman bersalin di hospital kerajaan, sharekan pengalaman mommies semua kepada bakal ibu komuniti TAP😉 Kongsikan sekali kos dan tempat hospital anda bersalin sebagai rujukan mereka ya😘

Pengalaman bersalin di hospital kerajaan. Komen bawah!
26 Balas

semua pun free je sbb ada GL.bersalin normal.1st baby hospital daerah pontian.2nd baby hospital likas KK.ank 1st pnglmn teruk sgt sb dpt nurse mulut laser kat hospital pontian.penah cek up sbb muntah teruk (ank 1st )dkt hospital likas KK dpt doktor prmpuan Indian garang giler.doc indian ni dia yg x fhm apa kita explain tetiba dia mrh2.doktor ni satu2nye doktor paling teruk i pernah encounter.i xkn lupa.smpai skrg i nmpk doktor indian i xnk berurusan dgn mereka.mcm trauma agknye.2nd baby best sgt dpt nurse n doktor semua baik2.i dpt doktor cina n doc malay.sorry ye bkn racist ke apa tp penglamn sndiri.mayb kat luar sana ada doc indian yg baik cuma nasib i x baik penah dpt doc indian yg jahat.